Contact

Roofvogeldemonstraties

Roofvogeldemonstraties met verschillende formules.

Professionele Roofvogeldemonstraties

Een professionele roofvogeldemonstratie is een moment van spektakel waar je duidelijk kan zien hoever de valkenier staat in het trainen van zijn roofvogels. Niet alleen de vogels moeten goed functioneren, de demo moet gebracht worden op een manier dat jong en oud gefascineerd blijven staan kijken, liefst met de mond helemaal open. De trefwoorden zijn dan ook ‘spectaculair’,’ educatief’ en ‘verrassend’.                   

De mogelijkheden die we bieden hangt ook af van de locatie waar de roofvogeldemonstratie door gaat: hoe meer ruimte, hoe beter we er kunnen voor gaan!!! Binnen is voor ons ook geen probleem maar daar zijn we zeer beperkt in de mogelijkheden.

Valkerij Neverland biedt u drie verschillende formules van demonstratie aan  op basis van 21 jaar ervaring in het trainen van roofvogels!!!

Quick Roofvogeldemonstratie:

Dit is de formule waarbij we aankomen, de roofvogels vliegen  en weer huiswaarts vertrekken. We brengen minstens 6 verschillende roofvogels mee onze eigen geluidsinstallatie en geven de kijklustige 30 minuten roofvogeldemonstratie.
 

Basis Roofvogeldemonstratie :

Met deze formule maken we op de afgesproken locatie een verzorgde stand met minstens 10 verschillende roofvogels. We voorzien 2 x een roofvogeldemonstratie van 30 minuten en geven tijdens onze aanwezigheid de mensen de nodige uitleg aan onze stand. (maximaal 6  uur aanwezig)
 

Extra Roofvogeldeminstratie:

Deze formule is zoals de formule basis alleen brengen we minstens 15 roofvogels mee en geven we 3 x een demonstratie van 30 minuten. (2 x 45 minuten is ook mogelijk) we blijven maximaal 8 uur aanwezig.


Vrijblijvende offerte via mail: info@valkerij-neverland.be