Contact

Overlastbestrijding met roofvogels / Fretten

Overlastbestrijding met roofvogels!

Het bestrijden van overlast dieren met roofvogels is altijd maatwerk iedere locatie heeft weer andere prioriteiten en mogelijkheden. De valken en havikken vangen / verjagen de overlastdieren soms volstaat het om aanwezig te zijn met roofvogels om overlastdieren te verjagen in een later stadiumm te laten verhuizen.

Overlastbestrijding van verwilderde stadsduif, meeuwen, kraaien, kauwen, eksters, spreeuwen konijn enz.

We komen graag vooraf even een kijkje nemen  om een vrijblijvende offerte op te stellen, omdat er heel veel factoren een rol spelen die onze ecologische werkwijze kunnen beïnvloeden.

Last van konijnen die schade brengen aan U fruitboomgaarden, gewassen, dijken, golfbanen, enz.
Neverland bied U hier de meest diervriendelijke manier om U konijnenprobleem binnen de kortst mogelijke termijn op te lossen. Waar het geweer  geen oplossing kan bieden gebruiken wij speciaal getrainde jacht fretten. Vooraleer de fret in de bouw los te laten zoeken we alle in en uitgangen van de bouw op en voorzien elke vluchtweg van een vangkooi of net. Eenmaal de fret de bouw betreed vluchten de konijnen de netten en kooien in. Via deze werkwijze kunnen we selecteren welke konijnen gedood worden en welke niet. Het doden gebeurd zeer snel, lijden doen de dieren niet!
Voordeel :
• nooit schade
• selectie kunnen maken
• milieu vriendelijk
• direct en snelle oplossing voor u probleem
• diervriendelijk
• budget vriendelijk


Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte via info@valkerij-neverland.be