Een Woord Van Onze Zaakvoeder: Andy Vergalle

“Van kindsbeen af ben ik gefascineerd door alle mooie dingen die de natuur te bieden heeft. Gewapend met een verrekijker, een veldgids en een fototoestel  trok ik de velden, weilanden en de bossen door op zoek naar die prachtige mooie roofvogels.

Op een koude winterdag in 1996 vond ik een gewonde, uitgeputte buizerd langs de weg. Ik verzorgde hem en voederde hem muizen, zo kwam hij stilaan weer op krachten, klaar om weer de natuur in te gaan. De microbe was er en is gebleven. Sindsdien ben ik roofvogels gaan houden, fokken en trainen. Veel informatie was niet voorhanden en het doen was en is nog steeds de beste leerschool.”

Andy Vergalle, onze zaakvoerder is er van overtuigd dat de PASSIE, het RESPECT en de DANKBAARHEID om ieder dag steeds weer met deze dieren te mogen werken, het succes is achter het valkeniersbedrijf: VALKERIJ NEVERLAND. Werken met roofvogels gebeurt door wederzijds vertrouwens, het vertrouwen van een roofvogel krijg je niet zomaar. Het is een levenswerk, een levenswijze om deze vogels dagelijks te trainen en te verzorgen om op die manier hun vertrouwen te winnen.

Andy Vergalle

CEO, Neverland

Over Neverland

Binnenkort krijg je hier al onze gevleugelde medewerkers te zien!!

Onze Locatie

Larumsebrugweg 207, B2440 Larum, Provincie Antwerpen, België