Workshop Teambuilding / Bedrijf

Workshop informatie

Prijs op aanvraag

Roofvogels inspireren de mens al eeuwen lang, Valkerij – Neverland is het bewijs dat een eeuwen oud ambacht De Valkerij zijn plaats veroverd heeft in onze moderne samenleving.

Onze teambuilding speciaal ontworpen voor bedrijven garandeert een onvergetelijke toffe ervaring die levenslang in het geheugen gegrift zal worden.

Tijdens de teambuilding met roofvogels nemen we u mee op een ongelooflijke, spannende tocht, we vliegen door de eeuwen heen en zo gaan we zien hoe roofvogels, een belangrijke rol kunnen spelen in uw dagdagelijkse bedrijfsleven. Tijdens de teambuilding worden tijdens de verschillende oefeningen hun kwaliteiten op de proef gesteld en zullen de roofvogels de deelnemers confronteren met hun kwaliteiten, gebreken en of werkpunten!!

Communicatie, Leiderschap, Creativiteit, Inventiviteit, Inschattingsvermogen, Blindelings vertrouwen, Samenwerken & Verantwoordelijkheid zijn enkele kernwoorden die zeker aan bod komen.

Deze teambuilding kan gecombineerd worden met de nodige spijzen en dranken op een locatie naar keuze!

Is deze workshop niets voor jou? Ontdek onze andere formules

Zo vrij als een vogel

De roofvogelworkshop duurt vier uur, de uren kunnen variëren deze staan duidelijk vermeld bij het inschrijvingsformulier.

Vlieg Vlug

U komt oog in oog met roofvogels en uilen en ervaart tijdens deze Vlieg Vlug Roofvogel workshop de intense emotie van het valkenier zijn.

VIP

Valkeniers van een dag. Een echte aanrader voor liefhebbers van natuur en roofvogels.

Uilen vliegen in de schemer

Door deze in de snel donkere maanden te organiseren willen we een bepaalde sfeer creëren en u laten kennis maken met de jagers van de nacht.

Rustige Zomeravond

U komt oog in oog met roofvogels en uilen en ervaart tijdens deze roofvogel workshop de intense emotie van het valkenier zijn.